Den nye Nissan Interstar

Tag føringen med en varebil fra Nissan

 

Den nye Nissan INTERSTARs design hjælper med at holde dig og din virksomhed kørende og organiseret uden problemer fra last til kørsel. Smart opbevaring og intelligente hjælpesystemer giver dig overblik, ro og fokus. Praktiske løsninger, der kan tilpasses, gør det hurtigt at læsse og losse til enhver opgave

Vælg din størrelse

VAREVOGN OG CHASSIS

Findes med forskellig akselafstand, i op til fire forskellige længder og adskillige karosserityper, herunder varevogn, Tipper, kassevogn med flere.

MÅL

Få plads til alt. Lastlængden i den nye Nissan INTERSTAR rækker fra 2,53 m til 4,38 m afhængigt af dit valg af chassis.

NYTTELAST

Solid. Ny Nissan INTERSTAR-varevogn kan transportere op til 1,587 kg.

LASTKAPACITET

Ny Nissan INTERSTAR har et rumfang, der varierer fra 8 m3 til 17 m3, og kan rumme op til 5 europaller.

Bakkamera og skærm

Slut med at gætte dig frem når du bakker. Bakkameraet giver et tydeligt overblik over hvad der er bagved, og giver en praktisk visning af det i bakspejlet.

Spejl til blinde vinkler

Det brede spejl på passagersidens solskærm giver dig mere end dobbelt så bredt udsyn til den anden side af bilen. Det gør det sikrere at bakke – og reducerer blinde vinkler.

Advarsel ved vognbaneskift

Hold fokus. Hvis der er risiko for, at din bil forlader sin vognbane ved en fejl, advarer systemet dig med lyd og lys

Elektronisk stabilitetsprogram (ESP)

Nyd godt af mere tryg og selvsikker manøvrering. Det elektroniske stabilitetsprogram stabiliserer automatisk din bil, når du bremser, speeder op eller drejer om et hjørne.

Alsidig styrke til dig

MOTORER OG DRIVLINER

Den nye Nissan INTERSTAR er tilgængelig i tre forskellige drivliner 150 hk, 160 hk til 180 hk og med mulighed for enten for- eller baghjulstræk. Motor og drivline byder på utrolig alsidighed samtidig med vores nyeste teknologier til at reducere brændstofforbrug og udledning, herunder Start/Stop-teknologi.

Lad os kontakte dig med et uforpligtende tilbud

    MENU