DEN NYE RENAULT MASTER E-TECH ELECTRIC

100% MASTER, 100% ELEKTRISK

fra 346.900,-

EN 100 % ELEKTRISK VAREVOGN! EN RÆKKEVIDDE PÅ 120 KM UNDER FAKTISKE FORHOLD

Master E-Tech electric elektrificerer dine køreture. Den er især egnet til leveringer i byer og forstæder, det udtryksfulde design bidrager til din effektivitet.

Opladning

I hjemmet

Med en Wallbox** og den nye 7 kW oplader kan du få en rækkevidde på 120 km under faktiske forhold på kun 6 timer.

På gaden ved en offentlig ladestander

Din Master E-Tech electric kan lades helt op på 6 timer, afhængigt af den tilgængelige effekt ved en offentlig ladestander, på visse indkøbscentres parkeringspladser eller hos din Renault-forhandler. Du kan genvinde en rækkevidde på op til 25 km på kun en time.

På arbejde

Et stadig større antal virksomheder installerer ladestandere til deres medarbejdere. Oplad din Master E-Tech electric, når du er på arbejde!

 

Moderne udstyr

Automatgear

Af hensyn til din komfort har Master E-Tech electric et automatgear, der er glat, smidigt og lydløst.

Regn- og lyssensorer

Master E-Tech electric er udstyret med intelligente sensorer, som selv styrer lygter og vinduesviskere. Alt sammen for at gøre kørslen lettere!

Parkeringssensor bag på bilen og bakkamera

Parkeringssensoren bag bilen advarer dig om forhindringer med bip-lyde, som tiltager i hastighed, jo tættere du er på forhindringen. Desuden gør kameraet bag på bilen dine manøvreringer endnu nemmere.

 

Med visning af et billede i dit bakspejl eller på navigationsskærmen har du et endnu bedre udsyn over hele bilens bagende.

 

Lad os kontakte dig med etuforpligtende tilbud