Nissan Qashqai Privatleasing

En månedlig ydelse fra 4.295 kr.

Nyd den glidende reaktionsevne med Nissans nye mildhybridssystem sammenkoblet med den nye automatgearkasse eller styr selv kræfterne med manuel gearkasse med 6 trin. Når du vælger privatleasing er det vigtigt at du har en anelse hvor mange kilometer du kører om året, da dette har en indflydelse på den månedlige ydelse. Du kan dog altid tilkøbe ekstra kilometer, hvis du får behov for at køre længere end oprindelig aftalt.

Prisen er inklusiv

✔ Serviceaftale

✔ Fast månedlig ydelse

✔ Ingen bekymringer om værditab

✔ Frihed til at skifte bil oftere

Leasing i 1-3 år

Privatleasing er en fordel for dig, der foretrækker at køre i en ny bil, hvor du har mulighed for skifte rundt efter dine kørselsbehov. Ved privatleasing tegner du en leasingaftale på 36 måneder, men med mulighed for at komme ud af aftalen efter 12 måneder. Privatleasing gør dine bilmuligheder fleksible.

Færre penge bundet

Ved at privatlease din nye Nissan Qashqai, så kender du den faste månedlige udgift til bil og du vil have færre penge bundet i bilen. Du slipper for at tænke på afskrivningen af bilens værdi. Når leasingaftalen udløber indleverer du blot bilen og så har du mulighed for at finde en ny.

Service inkl.

Det er nemt og bekvemt at lease. Igennem hele leasingperioden vil din nye Nissan Qashqai blive passet og plejet med de vante serviceeftersyn uden at det har ekstra omkostninger for dig. Du skal blot sørge for at bilen bliver kørt til vores autoriserede værksted, når eftersynet melder sig.

▼ Se modeller og send en forespørgsel herunder ▼

Nissan Qashqai 140 hk benzin med manuel gearkasse

Nissan Qashqai manuelt gear med 6 trin giver dig kraft, når du beder om det, med hurtige og præcise skift og gnidningsfri reaktion.

Priser fra 3.895  kr. månedlig ydelse

Nissan Qashqai 140 hk benzin med manuel gearkasse

Herunder kan se hvilke udstyrsmodeller der er tilgængelig med den nye 140 hk benzin mild hybrid motor med manuel gearkasse. Se også priser og send et forespørgsel på et tilbud skræddersyet til dine behov.

N-Connecta – Priser fra 3.895,-

✔ 18″ Alufælge
✔Trådløs Apple Carplay og opladning
✔360 graders kamera
✔ Varme i rettet

✔ Adaptiv fartpilot

Nissan Qashqai 158 hk benzin med automatgear

Nissan QASHQAI findes også med automatgear. Den nye Xtronic gearkasse sørger for, at du altid får hurtige skift.
Ønsker du en mere afslappende kørsel og mindre fokus på gearskift, så er Nissan Qashqai’s nye Xtronic gearkasse noget for dig. Den forbedrer brændstoføkonomien og accelerationen. Xtronic gearet på Qashqai kombinerer DCT-lignende gearskift ved kraftig acceleration og et mere CVT-lignende skifte ved bykørsel med jævn fart.!

Priser fra 4.295  kr. månedlig ydelse

Nissan Qashqai 158 hk benzin med automatgearkasse

Herunder kan se hvilke udstyrsmodeller der er tilgængelig med den nye 160hk benzin motor med automatgear. Se også priser og send et forespørgsel på et tilbud skræddersyet til dine behov

N-Connecta Design pack Synthetic leather – Priser fra 4.295,-

✔ 18″ Alufælge
✔Trådløs Apple Carplay og opladning
✔360 graders kamera
✔ Varme i rettet
✔ Nappe læder sæder

Tekna Bose – Priser fra 4.595,-

✔ 19″ Alufælge
✔Dellæder-sæder
✔ Elektrisk bagklap
✔ Headup-display
✔Bose anlæg

Tekna+ – Priser fra 4.895,-

✔ 20″ Alufælge
✔ Massage i forsæderne
✔ Boseanlæg
✔ Nappa læder sæder

Lad os kontakte dig med det uforpligtende tilbud

Udfyld felterne og tryk ‘Send forespørgsel’, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt med et uforpligtende tilbud.