Nissan Risskov

Hos Sondrup Bilcenter i Risskov har vi autoriseret Nissan salgsafdeling, hvor du kan se og prøve alle nye modeller fra Nissan. Har du brug for massere af plads, bredt udvalg af udstyr, kompakt bybil eller måske en el-løsning? Så kan vi her hos Sondrup Bilcenter Risskov hjælpe dig. Hvad enten du skal købe eller lease, finansiere eller have forsikring på bilen så står vi klar med en løsning!

Hvem er vi?

I Risskov afdelingen står vi med et brandvarmt og nyt hold klar, til at hjælpe dig. Michael (th) har med sine 9 års erfaring hos Nissan og 20 års erfaring i bilbrancen, masser af viden på området og hjælper nemt dig med af finde den rette bil. Jesper (tv) hjælper, ligesom Michael, med at finde din næste bil og arbejder ved siden af salget med markedsføring af Sondrup Bilcenter. Tilsammen er vi begge klar til at assistere dig med hvad du skal vælge.

Brugtvognslokale

Hvis det ikke skal være ny bil, så har vi også i vores lokaler, nyere brugte biler. Her har vi udover Nissan, også Renault og Dacia, hvor du kan finde en model der har kørt nogle kilometer, som vi kan lave en knivskarp pris på! Kig forbi til en kop kaffe og en snak, hvor vi samtidig kan give en pris på din brugte bil, hvis det ønskes. Vi glæder os til at se dig!

Værksted

I Risskov, har vi ligesom i Viby, autoriseret Nissan, Renault, Dacia og Volvo værksted. På vores værksteder er vores serviceteknikere autoriseret og laver bilen efter fabrikkens forskrifter. Det vil sige hvad enten du skal have bilen til service, lavet en skade,  eller repareret noget helt tredje, så ved du at du er i trygge hænder.

MENU