Service & værksted

Sondrup Bilcenter og Nissan

Sondrup Bilcenter i Viby J. og Risskov er autoriseret Nissan værksted og står klar til at tage imod dig og din Nissan. Vores værksteder klarer alt fra serviceeftersyn til stenslag. Book dit eftersyn ved at trykke på knappen herunder eller giv os et kald på 86 28 23 44.

Nissan service ved Sondrup Bilcenter

Med vores 2 autoriserede Nissan servicecentre i Viby og Risskov, kan du få din Nissan serviceret, uanset hvor du har købt din bil.

I begge servicecentre har vi specialuddannede Nissan teknikere, som kan udføre arbejdet på din bil, efter de specifikke forskrifter fra Nissan fabrikken

Kundefordele hos Sondrup Bilcenter

Fleksibel nøgleboks

Indlever din nøgle før og afhent dem efter afsluttet service/reparation, i alle ugens dage, 24-timer i døgnet. Vores smarte nøgleboks-systemer gør det muligt for dig at indlevere og afhente din Nissan-nøgle når det passer dig. Spørg vores værkfører for mere information.

Vask og støvsugning ved serviceeftersyn*

Når du får din Nissan retur efter service, har vi vasket og støvsuget den, så bilen er klar til nye eventyr. Vi ønsker at vores kunder skal have den bedste oplevelse og derfor stiler vi efter at vores kunder kan køre fra vores værksted i en ren og skinnende bil.

*Gælder ikke Sondrup Basis service

Sprinklervæske uden beregning

Under hvert servicebesøg tjekker vi udover olie, oliefilteret og klimaanlæg, også sprinklervæsken. Mangler der, så fylder vi på og til fremtidigt brug, får man som kunde også en gratis dunk med.

Bliv ringet op og aftal en tid

Udfyld felterne og tryk ‘Send forespørgsel’, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt med et uforpligtende tilbud.

    MENU