Nissan NV300

Den helt nye Nissan NV300 er en mellemstor varevogn med massivt potentiale. Veludstyret, praktisk og omkostningseffektiv, og så er den også rar at køre i og god for din forretning.

Få et skræddersyet tilbud tilpasset din virksomhed

Udstyr og muligheder

 

 • Bredt udvalg af 1.6 dCi motorer, fra 95 hk turbo til 125 hk og 145 hk biturbo-motorer
 • Personbilslignende interiør med en arbejdsplads med høj komfort
 • Fleksible lastmuligheder med smarte lastefaciliteter
 • Fabriksgaranti på 5 år/160.000 km
 • Varerumsvolumen 5,2-8,6 m3
 • Lastluge til langt gods – op til 4,15 m
nv300 bagage

Plads til gods og komfort hos passagerer

NV300 VAREVOGNE kan tage op til 8,6 m³ gods og op til 1280 kg lasteevne mens mandskabsvognen kan have et team på 6 plus det værktøj, der skal bruges på jobbet. Combi har rummelige komfortable sæder til 9.

16tdieulhd_NV300Helios_045.jpg.ximg.l_6_m.smart

INSPIREREDE TANKER, SMARTER LÆSNING.

En luge i skillevæggen under passagersædet kan åbnes, så man kan transportere ekstra langt materiale – op til 3,75 m i den korte og 4,15 m i den lange NV300.

NISSANCONNECT

En 7-tommers touchskærm med trafik- og USB-kortopdateringer, DAB digital radio, Bluetooth smartphone-integrering, og tilslutninger til USB- og jackstik.

DIN MUSIK VED FINGERSPIDSERNE

Gør din NV300 til et underholdnings- og kommunikationscenter. Lyt til din yndlingsmusik via Bluetooth eller tilslut din anordning via USB-stik.

NAVIGATIONSSYSTEM

Du kan navigere som en lokalkendt alle steder med klare billeder, stemmevejledning og trafikinformation, som hjælper dig med at undgå forsinkelser.

HÅNDFRI TEKNOLOGI

Tal med kunderne eller ring hjem. Med NissanConnect håndfri teknologi kan du foretage eller besvare opkald og have adgang til dine kontakter med hænderne sikkert på rattet.

Har du spørgsmål?

  Tekniske specifikationer m.m

  Ønsker du at finde mere infomation omkring Renault Kangoo, så tjek brochuren eller prislisten ud. Heri kan du blandt andet læse mere om bilens tekniske specifikationer, farvemuligheder og meget mere.

  Lad os kontakte dig med det uforpligtende tilbud

  Udfyld felterne og tryk ‘Send forespørgsel’, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt med et uforpligtende tilbud.