Nissan Juke

STILFULD CROSSOVER

Klar til at køre den nye Nissan JUKE?

Nissan JUKE – Stilfuld crossover

NISSAN’S DYNAMIC CONTROL SYSTEM

Juke crossover har en kørefunktion, der passer til dit humør, takket være dobbeltagenten på instrumentpanelet. Det hedder Nissan Dynamic Control System Med en gruppe af intuitive kontrolfunktioner kan du ændre styring og speederrespons, alt afhængig af hvor sporty du føler dig. Med et andet sæt kontrolfunktioner kan du ændre airconditioneringen.

ALL-MODE 4X4-I MED TORQUE VECTORING

Traditionelle systemer med træk på alle fire hjul (AWD) fordeler en bils trækkraft mellem de forreste og bagerste hjul. Nissan Juke-modeller, som er udstyret med det smarte 4×4-i AWD-system, fordeler også trækkraften bagtil mellem højre og venstre side. Det kaldes torque-vectoring og det betyder kort fortalt, at der sendes mere kraft ud til det yderste baghjul, når du kører rundt om et hjørne, så du holder retningen mere præcist og accelerer meget nemmere.

AVANCERET SIKKERHED

En Juke beskytter dig mod det uventede. Det er på grund af, at den er pakket med teknologien i Nissan Safety Shield-systemet, herunder Vognbaneassistenten, Moving Object Detection og Advarsel om biler i den blinke vinkel, der med kameraer og sensorer overvåger dine omgivelser.

Kom i kontakt med os

Sondrup Bilcenter A/S