Nissan Qashqai

DEN ORIGINALE CROSSOVER

Qashqai kan nu fåes fra 208.780,-

Psst! Er du også spændt på den nye Qashqai?

Så meld dig til via den grønne knap, for at blive skrevet op til at få priser og prøve den nye model!

Nissan Qashqai Privatleasing


Kun 4.995 kr. i udbetaling og en månedlig ydelse fra 2.995 kr.

Nyd den glidende reaktionsevne med Nissans nye dobbeltkoblingsgearkassen (DCT) eller styr selv kræfterne med manuel gearkasse med 6 trin. Når du vælger privatleasing er det vigtigt at du har en anelse hvor mange kilometer du kører om året, da dette har en indflydelse på den månedlige ydelse. Du kan dog altid tilkøbe ekstra kilometer, hvis du får behov for at køre længere end oprindelig aftalt.

The new Nissan Qashqai

Nissan QASHQAI – Den populære SUV/Crossover

Nu med ny 1,3 l. benzinmotor med 140 hk. og 160 hk. Derudover fåes der nu også en ny DTC dobbeltkoblingsautomat gearkasse til Qashqai med 160 hk.

Ny Qashqai 2019 model

Nissan Qashqai 2019 model har stort set alt hvad man kunne ønske sig i en SUV segmentsbil. Bilen kommer som standard med aircondition, parkeringssensor for og bag m.m.

Derudover er der rig mulighed for at tilvælge mere udstyr såsom glastag, klimaanlæg, blindvinkelsassistent, around view monitor, og meget mere.

Parkering er blevet sjovere

Med den nye 2019 model’s moderne Around view monitor (parkeringshjælpesystem), gør Nissan Qashqai det lettere og sjovere at parkere, selv på de mest besværlige parkeringspladser. Et kamera foran, et i hvert sidespejl og et bagved, så er næsten alle leder og kanter af bilen dækket ind og der er derfor ingen undskyldninger for egne parkeringsskader.

Around view monitor er tilgængelig fra midter udstyrsversionen N-connecta.

Teknologi og køreglæde i et!

Nissan Qashqai’s intelligente køreteknologier vil gøre dig nyforelsket i køreturen, som også holder dig sikret i svingene og skaber mere køreglæde. Med Nissan Qashqai’s nye signaturlygter og Bi-LED forlygter med kurvefunktion, så optimeres udsynet både om dagen og om natten.

Hvis du ønsker at opleve teknologierne på egen krop, så book en prøvekørsel hos en af vores afdelinger i enten Viby j. eller Risskov.

Få et bud på din brugte bil

Overvejer du en Nissan Qashqai og vil gerne bytte din gamle bil ind? Så brug kontakt formularen under hvor du kan få et bud på din brugte bil.

  Tekniske specifikationer m.m

  Ønsker du at finde mere infomation omkring den populære crossover, så tjek brochuren herunder ud. Heri kan du blandt andet læse mere om bilens tekniske specifikationer, farvemuligheder og meget mere.

  Kom i kontakt med os

  Ønsker du at opleve den nye Nissan Qashqai i virkeligheden, så kig forbi vores showroom. Sondrup Bilcenter har både en salgsafdeling i Viby J. og Risskov.

  Har du spørgsmål eller lignende? Kom i kontakt med os ved at skrive i feltet herunder.

   Er du interesseret i leasing? Så udfyld kontakt formularen nedenunder og bliv kontaktet med tilbud!

    Sondrup Bilcenter A/S