Nissan Qashqai

Priser fra 299.900,-

Hvad er nyt?

Design

Den nye faceliftede Nissan Qashqai har fået en helt ny front, ligesom også baglygterne er nye, og også indvendigt har den nye faceliftede Qashqai fået en designmæssig overhaling.

Ny udstyrsvariant – N-Design

Med introduktionen af den nye faceliftede Qashqai, har man valgt at lade den skrabede Visia-udstyrsvariant udgå, og i stedet har man indført N-Design, som er en mere designorienteret variant til den stilbevidste forbruger.

I N-Design får du bl.a. som standard:
– Tofarvet lakering med indfarvede lister og kofangere
– Alcantara indtræk på sæder, i døre og på instrumentbord
– Mørk loftbeklædning
– RGB ambientebelysning
– 20″ diamond cut alufælge

Google Automotive

Den nye faceliftede Qashqai har fået Google Automotive styresystem i infotainment skærmen, så bl.a. navigation, køretøjsindstillinger og spejling af smartphone nu fungerer endnu mere gnidningsfrit end tidligere.

Mild-hybrid

Den nye Qashqai er udstyret med en mild-hybrid benzinmotor, hvilket betyder, at bilen er udstyret med et ekstra 12-volt batteri, der støtter benzinmotoren ved acceleration og optimerer brændstofforbruget. Batteriet oplader sig selv ved deceleration og bremsning, og du slipper derfor helt for ladekabler og ladestander. Foruden optimering af brændstofforbruget, giver mild-hybrid systemet dig også lavere omkostninger til den halvårlige Grøn Ejerafgift.

Nissan Intelligent Mobility

Propilot med navilink

Adaptiv fartpilot, der holder banen for dig. Derudover forudser bilen sving, kryds og afkørsler og tilpasser sig derefter for en mere glidende kørsel.

10.8″ Head-Up display 

Se alt, hvad du vil, uden at tage blikket fra vejen. Du kan også skræddersy head-up displayet i forruden til at vise fart, skiltegenkendelse, navigation, infotainment med mere.

12.3 digital instrumentering

Instrumentpanelet på 12,3” giver dig masser af tilpasningsmuligheder. Hent kort ind. Tilføj menuer. Placer oplysninger, hvor du ikke overser dem. Baggrunden er inspireret af japansk kiriko-glas, som gør det meget elegant.

 

Sikkerhed

Førerassistance og sikkerhedsteknologi

Helt fra første udstyrsniveau, har Nissan Qashqai avanceret teknologi, der beskytter og passer på dig. Den 5-stjernede bedømmelse fra Euro NCAP gør, at du kan køre trygt.

Skriv dig op til en prøvetur

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
fx 86282344
Hvilken Model & Dato?

Er du interesseret i leasing? Så udfyld kontakt formularen nedenunder og bliv kontaktet med tilbud!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hvis du ikke vælger en udstyrsvariant laver vi et tilbud på den billigste vi har på lager.
Fx. 20" alufælge, glastag eller andet.
Kørselsbehov årligt: 15000km
Ydelsen stiger med 200 kr. per 5.000km

Udfyld formularen og få en byttepris for din bil!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Er service overholdt?
MENU