Nissan Qashqai

DEN ORIGINALE CROSSOVER

Klar til at køre den nye Nissan QASHQAI?

Nissan QASHQAI – Den populære SUV/Crossover

Ny Qashqai 2018 model

Den nye Nissan Qashqai 2018 model har stort set alt hvad man kunne ønske sig i en SUV segmentsbil. Bilen kommer som standard med aircondition, parkeringssensor for og bag m.m.

Derudover er der rig mulighed for at tilvælge mere udstyr såsom glastag, klimaanlæg, blindvinkelsassistent, adaptiv fartpilot, around view monitor, BOSE lydanlæg og meget mere.

Parkering er blevet sjovere

Med den nye 2018 model’s moderne Around view monitor (parkeringshjælpesystem), gør Nissan Qashqai det lettere og sjovere at parkere, selv på de mest besværlige parkeringspladser. Et kamera foran, et i hvert sidespejl og et bagved, så er næsten alle leder og kanter af bilen dækket ind og der er derfor ingen undskyldninger for egne parkeringsskader.

Around view monitor er tilgængelig fra midter udstyrsversionen N-connecta.

Teknologi og køreglæde i et!

Nissan Qashqai’s intelligente køreteknologier vil gøre dig nyforelsket i køreturen, som også holder dig sikret i svingene og skaber mere køreglæde. Med Nissan Qashqai’s nye signaturlygter og Bi-LED forlygter med kurvefunktion, så optimeres udsynet både om dagen og om natten.

Hvis du ønsker at opleve teknologierne på egen krop, så book en prøvekørsel hos en af vores afdelinger i enten Viby j. eller Risskov.

Tekniske specifikationer m.m

Ønsker du at finde mere infomation omkring den populære crossover, så tjek brochuren herunder ud. Heri kan du blandt andet læse mere om bilens tekniske specifikationer, farvemuligheder og meget mere.

Kom i kontakt med os

Ønsker du at opleve den nye Nissan Qashqai i virkeligheden, så kig forbi vores showroom. Sondrup Bilcenter har både en salgsafdeling i Viby J. og Risskov.

Har du spørgsmål eller lignende? Kom i kontakt med os ved at skrive i feltet herunder.

Sondrup Bilcenter A/S