Ny Nissan Qashqai

Priser fra 279.900,-

Hvad er nyt?

Design

Den nye Qashqai har fået et helt nyt design, imens den har fastholdt sine kendetegn. Den nye Qashqai er større og bredere.

Den har fået LED lygter med adaptiv lys og nu er det muligt at få 20″ alufælge til din Qashqai.

Større bagagerum og elektronisk bagklap

Den nye Qasqai har fået 74 liter mere end sin forgænger. Pladsmangel er ikke længere et problem. Derudover er det nu muligt at få elektronisk bagklap.

Head-up Display

Se alt, hvad du vil, uden at tage blikket fra vejen. Du kan også skræddersy head-up displayet i forruden til at vise fart, skiltegenkendelse, navigation, infotainment med mere

Nu som mild-hybrid

Oplev kørsel med en spænding som aldrig før med to nye drivliner. Qashqais nye milde hybrid-drivline forbedrer effektiviteten. Qashqai med futuristisk e-POWER-drivline kombinerer elektrisk køretøjsteknologi med bekvemmelighed og kendskabet fra en benzinmotor. Alt dette for at give en kørsel med øjeblikkelig acceleration. Nyd en næsten lydløs, elegant og uovertruffen køreoplevelse. 

Spændingen ved en elbil og det praktiske ved en forbrændingsmotor

Qashqai med e-POWER [2] driver hjulene på fuld tid ved hjælp af en elektrisk motor, hvilket giver øjeblikkelig acceleration og en nærmest lydløs køreoplevelse. I modsætning til de traditionelle hybridbiler, der bruger benzinmotoren til at køre hjulene, vil du med e-POWER opleve fordelene ved at benzinmotoren oplader batteriet. Dette giver dig en god rækkevidde og en næsten flyvende og lydløs oplevelse!

[2] tilgængelig til foråret 2022

Nissan Intelligent Mobility

Propilot med navilink

Adaptiv fartpilot, der holder banen for dig. Derudover forudser bilen sving, kryds og afkørsler og tilpasser sig derefter for en mere glidende kørsel.

10.8″ Head-Up display 

Se alt, hvad du vil, uden at tage blikket fra vejen. Du kan også skræddersy head-up displayet i forruden til at vise fart, skiltegenkendelse, navigation, infotainment med mere.

12.3 digital instrumentering

Instrumentpanelet på 12,3” giver dig masser af tilpasningsmuligheder. Hent kort ind. Tilføj menuer. Placer oplysninger, hvor du ikke overser dem. Baggrunden er inspireret af japansk kiriko-glas, som gør det meget elegant.

 

Sikkerhed

Førerassistance og sikkerhedsteknologi

Helt fra første udstyrsniveau, har Nissan Qashqai avanceret teknologi, der beskytter og passer på dig. Den 5-stjernede bedømmelse fra Euro NCAP gør, at du kan køre trygt.

Ønsker du at lease? 

Kom i kontakt med os

Ønsker du at opleve den nye Nissan Qashqai i virkeligheden, så kig forbi vores showroom. Sondrup Bilcenter har både en salgsafdeling i Viby J. og Risskov.

Har du spørgsmål eller lignende? Kom i kontakt med os ved at skrive i feltet herunder.

    Er du interesseret i leasing? Så udfyld kontakt formularen nedenunder og bliv kontaktet med tilbud!

      Udfyld formularen og få en byttepris!


        MENU