Ny Nissan Qashqai

DEN PERFEKTE CROSSOVER

Den nye Qashqai kan nu fåes fra 274.980,-

Hvad er nyt?

Design

Den nye Qashqai har fået et helt nyt design, imens den har fastholdt sine kendetegn. Den nye Qashqai er større og bredere.

Den har fået LED lygter med adaptiv lys som du kan læse mere om længere nede på siden. Derudover er det nu muligt at få 20″ alufælge til din Qashqai.

Større bagagerum og elektronisk bagklap

Den nye Qasqai har fået 74 liter mere end sin forgænger. Pladsmangel er ikke længere et problem. Derudover er det nu muligt at få elektronisk bagklap.

Head-up Display

Se alt, hvad du vil, uden at tage blikket fra vejen. Du kan også skræddersy head-up displayet i forruden til at vise fart, skiltegenkendelse, navigation, infotainment med mere

Nu som mild-hybrid

Oplev kørsel med en spænding som aldrig før med to nye drivliner. Qashqais nye milde hybrid-drivline forbedrer effektiviteten. Qashqai med futuristisk e-POWER-drivline kombinerer elektrisk køretøjsteknologi med bekvemmelighed og kendskabet fra en benzinmotor. Alt dette for at give en kørsel med øjeblikkelig acceleration. Nyd en næsten lydløs, elegant og uovertruffen køreoplevelse. 

Spændingen ved en elbil og det praktiske ved en forbrændingsmotor

Qashqai med e-POWER [2] driver hjulene på fuld tid ved hjælp af en elektrisk motor, hvilket giver øjeblikkelig acceleration og en nærmest lydløs køreoplevelse. I modsætning til de traditionelle hybridbiler, der bruger benzinmotoren til at køre hjulene, vil du med e-POWER opleve fordelene ved at benzinmotoren oplader batteriet. Dette giver dig en god rækkevidde og en næsten flyvende og lydløs oplevelse!

[2] tilgængelig til foråret 2022

Nissan Intelligent Mobility

Propilot med navilink

Adaptiv fartpilot, der holder banen for dig. Derudover forudser bilen sving, kryds og afkørsler og tilpasser sig derefter for en mere glidende kørsel.

10.8″ Head-Up display 

Se alt, hvad du vil, uden at tage blikket fra vejen. Du kan også skræddersy head-up displayet i forruden til at vise fart, skiltegenkendelse, navigation, infotainment med mere.

12.3 digital instrumentering

Instrumentpanelet på 12,3” giver dig masser af tilpasningsmuligheder. Hent kort ind. Tilføj menuer. Placer oplysninger, hvor du ikke overser dem. Baggrunden er inspireret af japansk kiriko-glas, som gør det meget elegant.

 

Sikkerhed

Førerassistance og sikkerhedsteknologi

Helt fra første udstyrsniveau, har Nissan Qashqai avanceret teknologi, der beskytter og passer på dig. Den 5-stjernede bedømmelse fra Euro NCAP gør, at du kan køre trygt.

Nissan Qashqai Premiere Edition

Nissan starter salget af den nye Nissan Qashqai med en kampagne model kaldet: Premiere Edition. Her kan du spare penge på lækkert udstyr, som normalt først kommer i Tekna og Tekna+ modellerne. Premiere edition er en N-Connecta med følgende ekstra udstyr:

Glastag og tagrælinger

ProPILOT med Navi-Link

Headdisplay

LED forlygter med adaptivt lys

 

Premiere edition kommer kun i automatgear og findes kun i begrænset antal, så skynd dig hvis du skal nå at få denne specialudgave af Nissan Qashqai

Nissan Qashqai Privatleasing


Månedlig ydelse fra 2.995 kr.

Nyd den glidende reaktionsevne med Nissans nye dobbeltkoblingsgearkassen (DCT) eller styr selv kræfterne med manuel gearkasse med 6 trin. Når du vælger privatleasing er det vigtigt at du har en anelse hvor mange kilometer du kører om året, da dette har en indflydelse på den månedlige ydelse. Du kan dog altid tilkøbe ekstra kilometer, hvis du får behov for at køre længere end oprindelig aftalt.

The new Nissan Qashqai

Få et bud på din brugte bil

Overvejer du en Nissan Qashqai og vil gerne bytte din gamle bil ind? Så brug kontakt formularen under hvor du kan få et bud på din brugte bil.

  Kom i kontakt med os

  Ønsker du at opleve den nye Nissan Qashqai i virkeligheden, så kig forbi vores showroom. Sondrup Bilcenter har både en salgsafdeling i Viby J. og Risskov.

  Har du spørgsmål eller lignende? Kom i kontakt med os ved at skrive i feltet herunder.

   Er du interesseret i leasing? Så udfyld kontakt formularen nedenunder og bliv kontaktet med tilbud!

    Sondrup Bilcenter A/S