Den helt nye Nissan X-Trail med e-POWER teknologi

EN UNIK, ELEKTRIFICERET OPLEVELSE – UDEN BEHOV FOR OPLADNING

PRISER FRA 449.990,-

Klar til at køre den nye Nissan X-TRAIL?

Nissan e-POWER er en unik el-teknologi, der består af en brændstoføkonomisk benzinmotor, der oplader batteriet. Resultatet er en lydhør og støjsvag køre-oplevelse, hvor der ikke er brug for opladning. Findes også med e-4ORCE med firehjulstræk, som giver dig endnu mere kraft og stabil manøvrering. Begge teknologier giver dig mulighed for at opleve kørsel som i en elbil, bare uden gearkassen.

Nissan e-POWER er en unik teknologi, der tilbyder en responsiv, støjsvag og effektiv, elektrisk køreoplevelse uden behov for opladning.

e-POWER – en stærk kombination

e-POWER er en unik teknologi fra Nissan som kombinerer en benzinmotor, der oplader batteriet, i samarbejde med en elmotor, som får hjulene til at dreje. Den fungerer lidt som en elbil, som begrænser udledning og driftsomkostninger. Men fordi du ikke skal sætte den i stikket, skal du ikke ændre dine kørevaner. Udover forbrændingsmotoren genindvinder e-POWER også bremse-energi til opladning af batteriet.

Fyldes med benzin, kører på el

Oplev en ny køreoplevelse uden at ændre dine vaner. Fortsæt med at bruge brændstof, men nyd køreglæden ved elektrisk transport, så snart du starter tændingen.

Genoplader på farten

Du behøver ikke noget stik til en e-POWER. Benzinmotoren skaber den energi der oplader batteriet, når bilen har brug for det. Det er batteriet, der driver elmotoren, som drejer hjulene.

Genindvinder bremse-energien

Den modstand der opstår ved bremsning, skaber energi og den lader e-POWER ikke gå til spilde. Systemet til genindvinding af bremse-energi veksler den energi og sender den direkte tilbage til batteriet, så brændstoføkonomien forbedres.

Med øjeblikkelig, glidende acceleration fra e-POWER og hidtil uset kontrol med e-4ORCE-systemet med firehjulstræk håndterer dine hjul nemt glat og ujævnt terræn. Tid til at løfte din families eventyr til nye højder.

Kom i kontakt med os

    Udfyld formularen og få en byttepris!


      MENU