Renault Austral

Den nye helt i C-SUV segmentet

Priser fra 374.990,-

En prisvindende SUV. Se prisliste her:

Den helt nye Renault Austral – Kan nu bestilles

Prisen starter fra 374.990 kr. i Techno-udstyrsversion

Design og komfort

Den helt nye Renault Austral har harmoniske proportioner, en iøjnefaldende front og en karakteristisk lyssignatur. 19″ alufælge som standard der harmonerer med det robuste design. Benplads bagtil forøget med 50MM med forgængeren Renault Kadjar. Robusst komfortabel og moderne design fåes i Renault Austral.

Teknologi

Den helt nye Renault Austral, byder dig velkommen i den moderne tidsalder med 2 x 12″ skærme i kabinen, med integreret google system. Memoryfunktion i førersædet samt massage. Adaptive LED-forlygter, adaptiv fartpilot, parkeringssensorer hele vejen rundt. Trådløs apple-carplay & android-auto. Bliv fuldt opdateret teknologisk.

Drivlinje

160hk fra en 1.3 liters benzin-turbomotor. Med et 12-volts mildhybridsystem, der arbejder for så effektive kræfter som muligt. Mulighed for anhængertræk hvor du kan spænde 1.800kg på krogen. Et gnidningsfrit automatgear, der gør hver køretur til en absolut komfortabel fornøjelse i den nye Renault Austral.

Teknologisk opdateret
Tag på langtur med familien

Med bagagerumsplads på 487 liter samt opbevaringsplads i kabinen på 44 liter, er det intet problem at pakke bilen og drage på langfart. Dertil kommer der hjælpemidler såsom automatgear, og adaptiv fartpilot der gør oplevelsen til en sand afslappende fornøjelse. Google assistent, hjælper dig nemt med navigationen – Bilen hjælper dig med kørslen. Kom ud og prøv den nye Renault Austral hos Sondrup Bilcenter, allerede nu!

Du skal ikke kun lytte til os

Renault Austral har allerede vundet “Best buy Car of Europe 2023”.

Tilmed opnår Renault Austral alle 5 stjerner i Euro N-cap sikkerhedstesten.

Som sagt, skal du ikke kun lytte til os.

Vil du have en byttepris beregnet? – Så udfyld formularen herunder!


    Kan vi hjælpe med spørgsmål? – Kontakt os

      MENU