Den nye Renault Arkana
Priser fra  369.990,-

 

En SUV med sporty linjer.

Design

Arkana kombinerer slanke linjer med en robust stil. Dens unikke design giver en muskuløs profil, en god frihøjde og et interiør i topklasse.
I R.S. Line-versionen er effekten endnu stærkere. Med de eksklusive farve, sportslige udtryk, særlige fælge med røde detaljer og dobbelt udstødningsrør vil du helt sikkert blive forført ud over det sædvanlige.

Rummelighed

Den nye Renault Arkana er otte centimeter længere end Renault Kadjar og tre centimeter bredere. Også indenfor er det bedre rummelighed med 41 liter mere bagageplads i bagagerummet.

 

Men den er ikke blot større end Kadjar – den har også et markant andet design – et design, der ellers kun har været forbeholdt premium-mærker.

Sikkerhed

Arkana har de maksimale fem stjerner fra EuroNCAP, og er udstyret med den seneste generation af aktive sikkerhedssystemer. Blandt andet er den udstyret med ADAS (Advanced Driver Assistance Systems), motorvejs- og trafikassistent, skiltegenkendelse, blind spot warning og lane keeping assist.

Derudover er den også udstyret med Active Emergency Braking, der kan bremse for cyklister og gående, hvis føreren ikke når at reagere. For at hjælpe føreren er der også 360 graders kamera, 100 % LED forlys og rear view mirror.

E-tech

Køreglæde som aldrig før
Passer til alle situationer i dit liv

Alle nyder friheden til selv at vælge. Takket være den helt nye Arkana E-TECH Plug in har du altid den rigtige mulighed lige ved foden. I byen kører du på ren el – helt op til 45 km iflg. WLTP, og på længere ture tager den topmoderne benzinmotor over og supplerer den elektriske rækkevidde. Det giver frihed og fleksibilitet i alle situationer og er dermed bilen til dig der elsker friheden ved selv at bestemme.

Mange års erfaring giver det bedste resultat

Renault har mere end 10 års erfaring i at producere og udvikle elbiler til alle. En erfaring der giver kunderne tryghed for stabil teknologi, der virker hver gang. Det giver altid en god følelse at køre på el og kombineret med hybridmotoren i den nye Arkana E-Tech Plug in er udledningen af C02 begrænset i den højeffektive teknologi i motorrummet. Hentet direkte fra Formel1 er Renaults moderne hybridbiler blandt de mest moderne og veludviklede biler der findes.

Kom i kontakt med os

  Er du interesseret i leasing? Så udfyld kontakt formularen nedenunder og bliv kontaktet med tilbud!

   [select* model first_as_label "Vælg Model*" "Clio" " "Captur" "Arkana" "Megane ST" "ZOE" " "Megane Electric"]

   Få et bud på din brugte bil

   Overvejer du en Renault Arkana og vil gerne bytte din gamle bil ind? Så brug kontakt formularen under hvor du kan få et bud på din brugte bil.


    MENU