Renault Captur

Take the alternative road

Renault Captur er lige nu på lager til hurtig levering.

Priser fra 224.990,-. Se prislisten her:

Helt ny, stadig en Captur

Design

Muskuløs silhuet, raffineret interiør og helt igennem tilpasseligt totonet design… Større og mere moderne, den Helt nye CAPTUR har alle kendetegnene ved en SUV og giver et stærkt indtryk.

C-formet full LED-lygter foran og bag

Den Helt nye CAPTUR bryster sig af endnu mere elegance og teknologi både foran og bag, takket være sin C-formede LED lyssignatur, et emblem for Renaults identitet.

Smart cockpit

Førerfokuseret 9,3″ multimedietouchskærm, 10,2″ digitalt instrumentpanel, innovativ flydende konsol med en futuristisk “E-shifter”-gearstang, snilde opbevaringsrum med mere. Stig ind og tag plads!

E-tech

Køreglæde som aldrig før
Passer til alle situationer i dit liv

Alle nyder friheden til selv at vælge. Takket være den helt nye Captur E-TECH Plug in har du altid den rigtige mulighed lige ved foden. I byen kører du på ren el – helt op til 45 km iflg. WLTP, og på længere ture tager den topmoderne benzinmotor over og supplerer den elektriske rækkevidde. Det giver frihed og fleksibilitet i alle situationer og er dermed bilen til dig der elsker friheden ved selv at bestemme.

Mange års erfaring giver det bedste resultat

Renault har mere end 10 års erfaring i at producere og udvikle elbiler til alle. En erfaring der giver kunderne tryghed for stabil teknologi, der virker hver gang. Det giver altid en god følelse at køre på el og kombineret med hybridmotoren i den nye Captur E-Tech Plug in er udledningen af C02 begrænset i den højeffektive teknologi i motorrummet. Hentet direkte fra Formel1 er Renaults moderne hybridbiler blandt de mest moderne og veludviklede biler der findes.

Få et bud på din brugte bil

Overvejer du en Renault Captur og vil gerne bytte din gamle bil ind? Så brug kontakt formularen under hvor du kan få et bud på din brugte bil.


  Kom i kontakt med os

   Er du interesseret i leasing? Så udfyld kontakt formularen nedenunder og bliv kontaktet med tilbud!

    [select* model first_as_label "Vælg Model*" "Clio" " "Captur" "Arkana" "Megane ST" "ZOE" " "Megane Electric"]

    MENU