Aktuelle kampagner

CLIO TCe 100 Zen!

Fra 148.900 kr.

Renault CLIO tilbud:

Få gratis stylepakke ved køb af en lagerbil. Stylepakke indeholder 16″ fælge og mørktonet ruder. Værdi 3.900,-

 

Ønsker du et skræddersyet tilbud, så benyt kontaktfomularen i bunden på denne side eller kontakt os på 86 28 23 44.

Clio V priser Benzin:

TCe 100 Zen: 153.900,-

TCe 100 Intens: 166.900,-

Tce 100 R.S. Line: 176.900

TCe 130 aut. Intens: 198.900,-

TCe 130 aut. R.S. Line: 208.900,-

Clio V priser Diesel:

DCi 85 Zen: 161.400,-

DCi 85 Intens: 173.900,-

DCi 115 Intens: 183.900,-

DCi 115 aut. R.S. Line: 193.900,-

Hvad er min bil værd?

Overvejer du en Renault Clio og vil gerne bytte din gamle bil ind? Så brug kontakt formularen under hvor du kan få et bud på din brugte bil.

Fald for sensualiteten

Udvendigt er den totalt nye Clio helstøbt og harmonisk i et tilpas aggressivt design, der er innovativt og samtidig typisk Renault. Fronten er blevet mere moderne og adræt i udtrykket med LED-lygter i Renaults specielle C-form og så har Clio V klassens største bagagerum på 391 liter (61 l mere end forgængeren).

Clio kommer i en række nye farver, hvoraf Valencia Orange takket være en ny type lakbehandling byder på hidtil uset radierende farvedybde, som vil gøre bilen til en markant skikkelse i trafikken

Flydende kørsel

Køreassistentsystemerne starter med Cruise Control, som er standard i alle modeller, og man kan vælge stadigt mere avancerede systemer sluttende med det omfattende “Highway and Traffic Jam Companion”, der med vognbaneassistent og stop and go-funktion er endnu et skridt på vejen mod den selvkørende bil. Faktisk er den nye Clio den mest avancerede i klassen og køreoplevelsen sætter nye standarder.

Motormæssigt er der valget mellem tre forskellige og helt nye trecylindrede benzinmotorer fra 65 til 100 HK samt en firecylindret med 130 HK. Hertil kommer to helt nye dieselmotorer med 85 og 115 HK.

Luksuriøst interiør

Indvendigt ses et markant højere kvalitetsindtryk og forbedret ergonomi i betjeningen. Automatisk skift mellem nær- og fjernlys er standard, og et forbedret BOSE-lydsystem byder på ni højttalere mod før syv. Instrumentpanelet er nu helt digitalt med valg mellem 7″ eller 10″ skærm foran rattet, mens en 9,3″ lodret skærm i midten af kabinen rummer bilens nye totale kommunikationsopkobling – Renault kalder det EASY CONNECT.

Disse skærme er klassens største og tilfører Clio et meget eksklusivt og brugervenligt udtryk. Systemet styrer blandt andet multimedia, navigation og infotainment samt mellem 4 forskellige indstillinger, hvor bilisten vælger mellem Eco, Neutral, Sport eller den personlige, hvor alle køreindstillinger konfigureres af chaufføren selv.

Tekniske specifikationer m.m

Ønsker du at finde mere infomation omkring Renault Clio, så tjek brochuren herunder ud. Heri kan du blandt andet læse mere om bilens tekniske specifikationer, farvemuligheder og meget mere.

Sammenligning

Kom i kontakt med os

Ønsker du at opleve den nye Renault Clio i virkeligheden, så kig forbi vores showroom. Sondrup Bilcenter har både en salgsafdeling i Viby J. og Risskov.
Har du spørgsmål eller lignende? Kom i kontakt med os ved at skrive i feltet herunder.

Er du interesseret i leasing? Så udfyld kontakt formularen nedenunder og bliv kontaktet med tilbud!

Sondrup Bilcenter A/S