Renault Clio

Den populære hatchback

Klar til at køre den nye Renault CLIO?

Renault CLIO – Lige nu fra 133.990 kr. 

Oplev også den nye Navi+ kampagne model med Multimediesystem med 7” touchscreen, navigation og Bluetooth®, aircondition, læderrat, cruise control og meget mere fra 138.990 kr.  

eller

Privatlease en ny Renault CLIO TCe 90 Navi+ med 15.000 km. om året.
Månedlig ydelse 1.995 kr./md.
Udbetaling 4.995 kr.*

Ønsker du et skræddersyet tilbud, så benyt kontaktfomularen i bunden på denne side eller kontakt os på 86 28 23 44.

Fald for sensualiteten

Den populære Renault Clio har altid haft et imponerende og sofistikeret design, som samtidig udstråler dynamik og elegance. Kig forbi vores afdelinger i Aarhus og op stilige kabine og tag ud på en køretur med garanteret køreglæde. Clio’en fås både med en 90 hk benzin og diesel motor, så uanset om du pendler eller har kørselsbehov til byen, så er der en motor der passer til dit behov. Læs mere om brændstoføkonomi og grøn afgift i prislisten øverst på denne side.

Rummeligt bagagerum

Den nye Renault Clio har et bagagerum som kan rumme op til 300 liter. Dermed er bagagerummet blandt de bedste i klassen. Med muligheden for at ligge splitbagsædet ned, så kan resten af kabinens rummelighed udnyttes og sidste weekendtasker kan være med i bilen! Alternativ findes Clio også i en stationcar version, som en af de få i sin klasse. Her er der plads til yderligere 145 liter i bagagerummet.

Intuitivt multimediesystem

Renault Clio’s multimediesystem Media Nav er funktionelt og intuitivt. Bilens touchscreen giver adgang til de mest nyttige og praktiske funktioner som navigation, radio, musik via audio-streaming og håndfri telefoni. Alt det sker  takket være Bluetooth®-teknologien som er integreret i bilens system.

Tekniske specifikationer m.m

Ønsker du at finde mere infomation omkring Renault Clio, så tjek brochuren herunder ud. Heri kan du blandt andet læse mere om bilens tekniske specifikationer, farvemuligheder og meget mere.

Kom i kontakt med os

Ønsker du at opleve den nye Renault Clio i virkeligheden, så kig forbi vores showroom. Sondrup Bilcenter har både en salgsafdeling i Viby J. og Risskov.

Har du spørgsmål eller lignende? Kom i kontakt med os ved at skrive i feltet herunder.

*Renault CLIO Navi+ TCe 90: Fast leasingydelse kr. 1.995. Udbetaling kr. 4.995. Samlet betaling i perioden udgør kr. 77.415. Energiklasse: A+.Forbrug 23,8 km/l. Udledning 94 g/km.

Privatleasing er via ALD Automotive, leasingperiode 36 mdr. / 15.000 km per år. Inkl. moms, serviceaftale etablerings- og lev. omk. Prisen er ekskl. dæk, forsikring og grøn ejerafgift. Krav om kaskoforsikring og betaling via betalingsservice. Der tages forbehold for positiv kreditvurdering. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Sondrup Bilcenter A/S