En forførende lille bil

Ny Renault CLIO 5 er en opkoblet bil.

Du har hele det moderne multimediesystem og alle opkoblede funktioner lige ved hånden via den store touchskærm. Takket være bilens egen 4G-opkobling har du adgang til online værktøjer såsom Google, TomTom GPS-tjeneste, vejrvarsler og meget mere.

 

Du kan desuden tilslutte din telefon og benytte dig af Android Auto eller Apple CarPlay. Dine favorit apps som for eksempel Waze, Google Maps, Spotify, Deezer og mange flere er kun et klik væk. Og hvad angår musik er Renault CLIO 5 udstyret med et lydanlæg fra BOSE, der tilbyder en fantastisk premiumlyd og en upåklagelig lydoplevelse.

Luksuriøst interiør

Indvendigt ses et markant højere kvalitetsindtryk og forbedret ergonomi i betjeningen. Automatisk skift mellem nær- og fjernlys er standard, og et forbedret BOSE-lydsystem byder på ni højttalere mod før syv. Instrumentpanelet er nu helt digitalt med valg mellem 7″ eller 10″ skærm foran rattet, mens en 9,3″ lodret skærm i midten af kabinen rummer bilens nye totale kommunikationsopkobling – Renault kalder det EASY CONNECT.

Disse skærme er klassens største og tilfører Clio et meget eksklusivt og brugervenligt udtryk. Systemet styrer blandt andet multimedia, navigation og infotainment samt mellem 4 forskellige indstillinger, hvor bilisten vælger mellem Eco, Neutral, Sport eller den personlige, hvor alle køreindstillinger konfigureres af chaufføren selv.

Helt ny, stadig en Clio

E-tech

Nye køreoplevelser

I den nye CLIO E-TECH Hybrid får du sikkerhed og masser af kræfter: Takket være de 140 hestekræfter, og den elektriske motors øjeblikkelige reaktionsevne og den automatiske multi-mode gearkasse, der passer til din kørestil.

Elektrisk kørsel op til 80% i bykørsel

Få en helt ny oplevelse ved at kører elektrisk i den nye CLIO E-TECH Hybrid. Den kombinerer en elektrisk motor og en forbrændingsmotor gennem en meget effektiv automatisk transmission. Resultatet: Bilen starter ved ren elektrisk kraft, og mulighed for at kører elektrisk i op til 80%* af tiden ved bykørsel samt glæden ved en helt lydløs elektrisk oplevelse.

 

*I henhold til Worldwide Harmonized Ligh vehicles Test Procedure (WLTP) kørsel (blandet kørsel).

Effektiv både i byen og på motorvejen

Ved at vælge en hybrid forbruger du op til 40%* mindre benzin end med en almindelig benzinbil, dette gælder både bykørsel og på motorvejen. Med den nye CLIO E-TECH behøver du ikke bekymre dig, når du kører: rækkevidden er fremragende, og ingen bekymringer om at løbe tør for strøm.

 

*I henhold til Worldwide Harmonized Ligh vehicles Test Procedure (WLTP) kørsel (blandet kørsel).

Hvad er min bil værd?

Overvejer du en Renault Clio og vil gerne bytte din gamle bil ind? Så brug kontakt formularen under hvor du kan få et bud på din brugte bil.

    Kom i kontakt med os

    Ønsker du at opleve den nye Renault Clio i virkeligheden, så kig forbi vores showroom. Sondrup Bilcenter har både en salgsafdeling i Viby J. og Risskov.
    Har du spørgsmål eller lignende? Kom i kontakt med os ved at skrive i feltet herunder.

      Er du interesseret i leasing? Så udfyld kontakt formularen nedenunder og bliv kontaktet med tilbud!