Renault Clio

Den populære hatchback

Klar til at køre den nye Renault CLIO?

Renault CLIO – Rummelig og intuitiv

Fald for sensualiteten

Den populære Renault Clio har altid haft et imponerende og sofistikeret design, som samtidig udstråler dynamik og elegance. Kig forbi vores afdelinger i Aarhus og op stilige kabine og tag ud på en køretur med garanteret køreglæde. Clio’en fås både med en 90 hk benzin og diesel motor, så uanset om du pendler eller har kørselsbehov til byen, så er der en motor der passer til dit behov. Læs mere om brændstoføkonomi og grøn afgift i prislisten øverst på denne side.

Rummeligt bagagerum

Den nye Renault Clio har et bagagerum som kan rumme op til 300 liter. Dermed er bagagerummet blandt de bedste i klassen. Med muligheden for at ligge splitbagsædet ned, så kan resten af kabinens rummelighed udnyttes og sidste weekendtasker kan være med i bilen! Alternativ findes Clio også i en stationcar version, som en af de få i sin klasse. Her er der plads til yderligere 145 liter i bagagerummet.

Intuitivt multimediesystem

Renault Clio’s multimediesystem Media Nav er funktionelt og intuitivt. Bilens touchscreen giver adgang til de mest nyttige og praktiske funktioner som navigation, radio, musik via audio-streaming og håndfri telefoni. Alt det sker  takket være Bluetooth®-teknologien som er integreret i bilens system.

Tekniske specifikationer m.m

Ønsker du at finde mere infomation omkring Renault Clio, så tjek brochuren herunder ud. Heri kan du blandt andet læse mere om bilens tekniske specifikationer, farvemuligheder og meget mere.

Kom i kontakt med os

Ønsker du at opleve den nye Renault Clio i virkeligheden, så kig forbi vores showroom. Sondrup Bilcenter har både en salgsafdeling i Viby J. og Risskov.

Har du spørgsmål eller lignende? Kom i kontakt med os ved at skrive i feltet herunder.

Sondrup Bilcenter A/S