Renault Megane Sport Tourer

Wake up your passion

Klar til at køre den nye Renault MEGANE Sport Tourer?

Priser fra 299.990,-. Se prisliste her:

Renault MEGANE Sport Tourer – Wake up your passion

Vælg at skille dig ud

Stærkere fremtoning, sensuelle linjer og dynamiske kurver. Den nye Renault MEGANE har alt det, der skal til for at gøre sig bemærket og dreje hoveder!

Få det bedste ud af fleksibiliteten

Den nye Renault MEGANE Sport Tourer giver dig ikke kun stil, den giver dig også en fantastisk fleksibilitet og en rekordlang lastlængde.

Oplev teknologien

Som i et cockpit føler du dig i kontrol og som en del af denne verden af innovation og intuitiv teknologi, der har dig og din køreglæde i fokus.

Ny Renault Megane E-TECH Plug-in hybrid 

En alsidig stationcar

Kør uden at bekymre dig om brændstofforbrug i hverdagen. Din nye MEGANE Sport Tourer E-TECH PLUG-IN HYBRID tilbyder en rækkevide i el-kørsel på op til 65 km(1) ved bykørsel,  kun i elektrisk kørertilstand. Planlægger du at tage på ferie? Nyd den sindsro det giver at kunne skifte mellem hybrid og el-kørsel. Kør af sted uden at begrænse din rækkevidde (op til 50 km(2) med el-kørsel ved blandet kørsel).

En ny køreoplevelse

En jævn og lydløs kørsel, en enestående reaktionsevne og en endnu stærkere accelerationsevne… Den helt nye MEGANE Sport Tourer E-TECH PLUG-IN HYBRID kombinerer en innovativ multifunktions-gearkasse med den seneste generation af et 1,6 liter, 160 hk drivaggregat for at give dig en enestående køreglæde.

Kontrolleret brændstoføkonomi

Med det genopladelige E-TECH hybrid drivaggregat kan du drage fordel af en 100 % elektrisk start for at reducere dit brændstofforbrug og begrænse CO2-emissioner på både korte og lange køreture (med op til 70 %(2)). For endnu større brændstofbesparelser kan du vælge “B”-funktionen på din gearkasse og genvinde endnu mere energi.

Kom i kontakt med os

Ønsker du at opleve Renault Megane i virkeligheden, så kig forbi vores showroom. Sondrup Bilcenter har både en salgsafdeling i Viby J.
Har du spørgsmål eller lignende? Kom i kontakt med os ved at skrive i feltet herunder.

    Vil du have beregnet en byttepris helt uden forpligtelser?

    Udfyld formularen herunder og en af vores flinke sælgere vil kontakte dig!


      MENU