Pladeværksted

Autoriseret

Nissan, Renault, Dacia & Volvo

Hos Sondrup Bilcenter er vi godkendt skadecenter og samarbejder med alle forsikringsselskaber.

 

Michael, Værkfører: 41 90 09 61

Jimmi, Værkstedschef: 41 90 09 60

Bliv ringet op og aftal en tid

Udfyld felterne og tryk ‘Send forespørgsel’, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

  Pladeværksted hos Sondrup Bilcenter

  Hos Sondrup Bilcenter har vi frit værkstedsvalg. Det vil sige at du selv bestemmer, hvor bilen skal repareres, når en skade er dækket af forsikringen.

  Vores team af pladesmede er et af de største i Aarhus området. Her benytter vi den nyeste teknologi så vi kan servicere og reparere din bil bedst. Vi klarer alle reparationer fra små glasskader og buler til store skader og autolakering.

  3 fordele ved Sondrup Bilcenters pladeværksted

  Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber

  Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, så er uheldet ude så står vi til din rådighed. Benyt vores kontaktformular på denne side eller giv os et kald på tlf. 86 28 23 44

  Hjælp til skadesanmeldelse

  Har bilen fået en skade, så kan der opstå usikkerhed omkring hvor og hvordan skaden skal anmeldes. Hos Sondrup Bilcenter hjælper vores kvalificerede medarbejdere gerne med at anmelde skaden hos dit forsikringsselskab, hvis du er i tvivl herom.

  Gratis lånebil med fri km.

  Uheld kommer altid ubelejligt og vi ved hvor vigtigt det er at holde sig på farten i en travl hverdag. Derfor tilbyder vi gratis lånebil, med fri kilometer, når din bil bliver repareret.

  Udskiftning af forrude

  Hos vores pladeværksted udskifter vi også forruder og reparerer stenslag. Fordelen ved at vælge at få skiften ruden hos os er at vi også kalibrerer forrruden efter udskiftning. Dette er vigtigt da der idag i alle nyere biler, er implementeret sikkerhedssystemer ind i forruden. Hvis disse ikke kalibreres, kan kameraet/sensoren måle forkert og i sidste ende ikke virke optimalt.