Polestar Performance optimering

Få en stærkere køreoplevelse på få minutter!

Volvo Polestar effektoptimering på ca 60 minutter. Polestar er Volvo Cars officielle partner i motorsport og disse erfaringer med motoroptimering er nu blevet overført til gadebilerne. Dette betyder at softwaren er udviklet i samarbejde mellem de to og optimeringerne påvirker ikke bilens c02 udslip, hvorfor den grønne afgift forbliver uændret.

 

At effektoptimere en bil er ensbetydende med at motoren får højere effekt og drejningsmoment. Opgraderingen påvirker hverken bilens garanti eller fremtidige serviceeftersyn og er godkendt af Volvo Car Corporation. Polestar Performance kræver at bilen skal synes, med dokumentation fra Volvo for at være godkendt i Danmark.

5 fordele ved Polestar effektoptimering:

Stærkere køreoplevelse

Øget effekt og drejningsmoment.

Påvirker ikke bilens brændstofforbrug og CO2- udslip ved normal kørsel.

Godkendt af Volvo Car Corporation.

Øget gensalgsværdi.

Bedre, mere balanceret og stærkere køreoplevelse

Speeder respons

Gearskifte

Gearskift sker hurtigere, så bilen kan accelerere hurtigere og reagerer mere direkte på førerens input. F.eks. sker skiftet til et lavere gear hurtigere forud for en overhalingsmanøvre.

For at udnytte den optimerede effekt i motorens mellemområde er gearskiftet kalibreret. Gear Hold funktionen fastholder samme gear, når du drejer om hjørner med høj, tværgående g-kraft. Det forhindrer uønskede gearskift, mens du drejer (når det er muligt). Kun på automatgearkasser.

Motorens ydeevne

Alle Drive-E optimeringer er udviklet til at øge effekten i motorens mellemområde. Det er det omdrejningsområde, du som aktiv billist anvender mest, f.eks. under overhaling, på vej ind på en motorvej eller på vej ud af en kurve.

Kan din bil optimeres?

Med polestar performance kan det gøres både på en del af de nyere og lidt ældre Volvo biler. Tryk knappen herunder for at undersøge om din bil kan Polestar Performance optimeres.

Undersøg nu
Bestil tid nu

Ønsker du et tilbud på at få din Volvo Polestar Performance optimering? Så giv os et kald på:

Sondrup Bilcenter A/S