Den nye Nissan Primastar

Tag føringen med en varebil fra Nissan

 

Ny Nissan PRIMASTAR er skabt til at gøre dit liv nemmere. Den klarer alle elementer af din forretning med sit fleksible lastrum, smarte lastfunktioner og forbundne kabine.

Vælg din størrelse

VAREVOGN

Den helt rigtige størrelse: Med to højder, to længder og to skydedøre, er der en variant der vil passe præcist til dine behov.

MANDSKABSVOGN

Op til seks sæder og plads til masser af udstyr, når opgaven kalder på ekstra hænder.

COMBI

Den nye Nissan PRIMASTAR Combi er til store familier, spændende eventyr og byder på plads til op til ni personer med avanceret teknologi. PRIMASTAR sørger for, at alle har det sikkert og behageligt.

BEKEND KULØR

Sørg for, at din nye Nissan PRIMASTAR skiller sig ud med valg mellem syv karakteristiske farver karosseri.

Lavt brændstofforbrug, stærk ydelse

Ny Nissan PRIMASTAR leverer selvsikker performance med ydelser fra 110 kh til 170 hk (*), samtidig med en imponerende effektivitet og begrænset udledning. (*) Takket være dens avancerede og variable geometriske turbolader.

ADVARSEL OM BILER I DE BLINDE VINKLER

Ser altid hen over din skulder, så du er i sikkerhed, når du skifter vognbane og advarer dig om biler i din blinde vinkel.

BAKKAMERA

Gør det nemmere at manøvrere ved, at give dig klart udsyn bagved bilen.

NAVIGATION

Find altid den hurtigste rute. Nissans dør-til-dør-navigation holder dig opdateret med trafik, alternative ruter og mere.

DIT KONTOR PÅ FARTEN

Hold kontakten og bliv underholdt med dine foretrukne musikapps og adgang til e-mails gennem Apple CarPlay® og ANDROID AUTO™

Lad os kontakte dig med et uforpligtende tilbud

    MENU