DEN NYE RENAULT EXPRESS VAN

Effektivitet for din forretning

fra 111.263,-

Den helt nye EXPRESS er robust og praktisk, den ideelle partner for at gøre dine daglige rutiner nemmere. Og som en ekstra bonus har den helt nye EXPRESS en lastlængde på 1,91 m med fast skillevæg, hvilket giver et stort volumen på 3,3 m3 og det bedste forhold mellem nyttelængde/samlet længde i sin klasse.

Robust og praktisk

Den helt nye EXPRESS er robust og praktisk, den ideelle partner for at gøre dine daglige rutiner nemmere. Og som en ekstra bonus har den helt nye EXPRESS en lastlængde på 1,91 m med fast skillevæg, hvilket giver et stort volumen på 3,3 m3 og det bedste forhold mellem nyttelængde/samlet længde i sin klasse.

Moderne teknologier

Det ergonomiske interiør, kombineret med et optimalt antal opbevaringsmuligheder (48L) og forstærkede sæder giver en brugervenlig og komfortabel oplevelse om bord. Med EASY LINK multimediesystemet kan du forbinde din smartphone på ingen tid for at se alle dine oplysninger direkte på den centrale 8″ skærm i din helt nye EXPRESS. Drag fordel af køreassistance-systemer under dine køreture for at manøvrere sikkert og køre med sindsro.

Motorer

Blue dCi 75

Den perfekte partner til at hjælpe dig med at styre dit budget! Denne 1,5 liter AdBlue®-turbomotor fås også med en manuel 6-trins gearkasse og giver et moment på 220 Nm. Nyd din kørsel, mens du reducerer brændstofforbruget. Vælg den førende eco-version med fartbegrænser til 100 km/t for at optimere dit brændstofforbrug og minimere din CO2-udledning.

Blue dCi 95

Denne 1,5 liter AdBlue®-turbomotor kombinerer effektivitet og køreglæde med sit imponerende moment på 240 Nm. Fås nu med en manuel 6-trins gearkasse.

 

Udstyr

Bakkamera

Parkeringssensor

Vidvinkelspejl

Blindvinkelalarm

Aircondition

Easy Link 8” og digital bakspejl

Dimensioner

Lastkapacitet (m3): 3,3

Lasteevne: 600

Lastfladelængde: 1915

RENAULT EXPRESS TILBUD

Renault Express 1,5 dCi 95

Mdl. Leasingydelse fra 1.345 kr. Førstegangsydelse 19.995 kr.

Inkl. Teknopakke

  • Aircondition
  • Parkeringssensor for + bag
  • Bakkamera
    Trådløs lader til mobil
  • Blindvinkel alarm
  • Easy Link m/8” skærm + Apple
    Carplay & Android
  • FartpilotDerudover får du selvfølgelig netop nu en service- og vedligeholdelsesaftale inkl. i 36 mdr./60.000 km oveni.

Lad os kontakte dig med etuforpligtende tilbud