Renault & Dacia Service

Sondrup Bilcenter og Renault Group

Sondrup Bilcenter i Viby J. og Risskov er autoriseret Renault & Dacia værksted og står klar til at tage imod dig og din Renault. Vores værksteder klarer alt fra serviceeftersyn til stenslag. Book dit eftersyn ved at trykke på knappen herunder eller giv os et kald på 86 28 23 44.

Renault & Dacia service ved Sondrup Bilcenter

Hos Sondrup Bilcenter har vi solgt og serviceret Renault biler igennem 40 år og Dacia de seneste 5 år . Med vores 2 autoriserede servicecentre i Viby og Risskov, kan du få din bil serviceret, uanset hvor du har købt din bil. I begge servicecentre har vi specialuddannede Renault & Dacia teknikere, som kan udføre arbejdet på din bil, efter de specifikke forskrifter fra fabrikken.

 

Er din Renault over 4 år gammel? Så Renault 4+ noget for dig. Tryk nedenfor for at se mere!

Kundefordele hos Sondrup Bilcenter

Fleksibel nøgleboks

Indlever din nøgle før og afhent dem efter afsluttet service/reparation, i alle ugens dage, 24-timer i døgnet. Vores smarte nøgleboks-systemer gør det muligt for dig at indlevere og afhente din Renault-nøgle når det passer dig. Spørg vores værkfører for mere information.

Vask og støvsugning ved serviceeftersyn*

Når du får din bil retur efter service, har vi vasket og støvsuget den, så bilen er klar til nye eventyr. Vi ønsker at vores kunder skal have den bedste oplevelse og derfor stiler vi efter at vores kunder kan køre fra vores værksted i en ren og skinnende bil.

 

*Gælder ikke Renault 4+ service

Sprinklervæske uden beregning

Under hvert servicebesøg tjekker vi udover olie, oliefilteret og klimaanlæg, også sprinklervæsken. Mangler der, så fylder vi på og til fremtidigt brug, får man som kunde også en gratis dunk med.

Bliv ringet op og aftal en tid

Udfyld felterne og tryk ‘Send forespørgsel’, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt med et uforpligtende tilbud.

    MENU