Varebiler

Find de nyeste Renault, Nissan og Dacia varebiler hos Sondrup Bilcenter

Vi tilbyder et bredt udvalg af nye varebil/varevogn/kassevogn, chassis eller pickup. Der findes mange forskellige løsninger og muligheder indenfor erhvervskøretøjer og Sondrup Bilcenter udbyder et bredt udvalg af forskellige opbygninger, som kan skræddersyes til din virksomheds behov.

Skal din virksomhed have ny varebil fra Renault, Nissan eller Dacia? Så er vi klar til at gøre det nemt for dig. Vi sørger nemlig for, at alt lige fra finansiering til special-indretning og bildekorationer.

Sondrup bilcenter har et godt team af varebilsspecialister, som med tiden har påtaget sig stor viden omkring varevogne og de står klar til at rådgive dig og din virksomhed til den bedste løsning. Vi sørger for at du får en skræddersyet løsning, der passer til dine og din virksomheds behov – og overholder budgettet.

Du skal være meget velkommen til at Kontakt os, og give os chancen for at give et godt bud på den rigtige løsning til din virksomhed.

Thomas Hansen
Ehvervskonsulent
41 90 09 04
Send en email

Varebilsmodeller

Find hele varebilsprogrammet fra Renault, Nissan og Dacia herunder.

Renault Express

Renault Kangoo

Renault Kangoo E-tech Electric

Renault Trafic

Renault Master

Renault Master E-tech Electric

Nissan Townstar Van

Nissan Primastar

Nissan Interstar

Oplev blandt andet den nye, smarte og økonomiske Renault Express!

Renault Express Van

fra 1.345 kr. pr. md.*
Førstegangsydelse kr. 19.995 kr.

Finansieringsformer

Hos Sondrup Bilcenter tilbyder vi en række forskellige finansieringsformer heriblandt erhvervs finansiering, finansiel leasing og operationel leasing.

Erhvervs finansiering

Ved erhvervsfinansiering afbetaler du månedvis din nye varebil. Vi tilbyder både lån med variabel og fast rente, så det kan tilpasses til din virksomheds behov. Ved en variable rente kan renten ændre sig op og ned i lånets løbetid, hvorimod en fast rente sikres imod stigninger i renten i låneperioden.

Vi tilbyder en låneperiode helt op til 8 år (96 måneder), afhængig af bilen alder.

Den månedlig ydelse afhænger af bilen pris og hvor lang en periode i ønsker at afdrage over.

Finansiel leasing

Hvis du vælger en finansiel leasingaftale, svarer det stort set til, at du køber bilen på afbetaling.
Ved finansiel leasing står du selv for at betale alle driftsomkostninger, idet at firmaet ejer bilen.

Ved leasingaftalens udløb, skal bilen så sælges til den nedskrevne restværdi som aftales ved indgåelse af leasingaftalen.

En finansiel leasingaftale kan skræddersyet helt til jeres behov helt fra 12-72 måneder, men oftest er det en periode fra 36-60 måneder. Vi hjælper selvfølgelig med at videresalget af bilen ved leasingaftalens udløb.

Operationel leasing

Skulle du og din virksomhed være interesseret i operationel leasing, så minder det på mange punkter om finansiel leasing. Forskellen er at virksomheden efter leasingsaftalens udløb, ikke er forpligtet til at stå for bilens restværdi. I de fleste tilfælde af operationel leasing er service inkluderet i leasingaftalen og leasingtageren er derved kun forpligtet til at står for leasingydelse, ejer afgift, brændstof og udskiftning af dæk

Leasingaftalen vil derfor i mange henseender svare til det at leje en bil i en given periode. Oftest så strækker en operationel leasingperiode sig over 36 måneder, men kan leases helt op til 60 måneder.

Kontakt os for et tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller høre nærmere om Sondrup Bilcenters udbud af varebiler indenfor Renualt, Nissan og Dacia? Kontakt vores erhverskonsulent Thomas Hansen herunder eller skriv en besked i vores kontaktformular nederst på siden.

Thomas Hansen
Ehvervskonsulent
41 90 09 04
Send en email

    MENU