Autoriseret Volvo værksted

Sondrup Bilcenter i Viby J. og Risskov er autoriseret Volvo værksted og står klar til at tage imod dig og din Volvo. Vores værksteder klarer alt fra serviceeftersyn til Volvo Polestar performanceoptimering. Book dit eftersyn ved at trykke på knappen herunder eller giv os et kald på 86 28 23 44.

Volvo service ved Sondrup Bilcenter

Hos Sondrup Bilcenter har vi solgt og serviceret Volvo biler igennem mere end 45 år. Med vores 2 autoriserede Volvo servicecentre i Viby og Risskov, kan du få din Volvo serviceret, uanset hvor du har købt din bil. I begge servicecentre har vi specialuddannede Volvo teknikere, som kan udføre arbejdet på din bil, efter de specifikke forskrifter fra Volvo fabrikken.

Volvo Service 2.0

At eje en bil bør ikke være kompliceret. Det burde være så nemt og gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi skabt en unik tilgang til service, som inkluderer alt, hvad din bil behøver, for at du kan få mest ud af hverdagen med din Volvo. Vi kalder det Volvo Service 2.0.

Din personlige servicetekniker

Den enkelte Volvo-kunde får sin helt personlige servicemekaniker, der tager sig af alt vedrørende bilen. Det betyder, at kunden altid bliver modtaget af den samme servicemekaniker, som kender kunden og bilen.

Volvo Personal Service

Arbejdet udføres effektivt i teams, og langt de fleste opgaver færdiggøres dermed i løbet af en time. Dette er med til at nedbringe kundens ventetid, så det ikke længere er nødvendigt at køre tilbage og frem til værkstedet.

Volvo Service 2.0

Kim Sejr Jensen
Volvo Service Tekniker
41 90 09 79
Send en email

Lars Olesen
Volvo Service Tekniker
41 90 09 70
Send en email

Kristian Baasch
Volvo Service Tekniker
41 90 09 75
Send en email

Michael Schmidt
Volvo Service Tekniker
41 90 09 96
Send en email

Kundefordele hos Sondrup Bilcenter

Fleksibel nøgleboks

Indlever din nøgle før og afhent dem efter afsluttet service/reparation, i alle ugens dage, 24-timer i døgnet. Vores smarte nøgleboks-systemer gør det muligt for dig at indlevere og afhente din Volvo-nøgle når det passer dig. Spørg vores værkfører for mere information.

Vask og støvsugning ved serviceeftersyn

Når du får din Volvo retur efter service, har vi vasket og støvsuget den, så bilen er klar til nye eventyr. Vi ønsker at vores kunder skal have den bedste oplevelse og derfor stiler vi efter at vores kunder kan køre fra vores værksted i en ren og skinnende bil.

Sprinklervæske uden beregning

Under servicebesøg tjekker vi din bil for sprinklervæske, mangler der, fylder vi selvfølgelig på uden beregning. Udover det stiller vi en ekstra dunk i bilen til fremtidig brug.

Bliv ringet op og aftal en tid

Udfyld felterne og tryk ‘Send forespørgsel’, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt med et uforpligtende tilbud.

    Volvo Polestar Performance optimering

    Tag din køreglæde til det næste niveau med Polestar Performance optimering. Tryk på nedenfor for at læse mere.

    MENU